Kinderopvang Den Haag

KINDEROPVANG

Kinderopvang Den Haag

Engelstalige en Nederlandse groepen

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Den Haag of Scheveningen waar uw kroost centraal staat? House by the park biedt u een veilige plek, waar uw zoon of dochter zich kan ontspannen. Wij bieden al meer dan 15 jaar kinderopvang aan, waarbij we ook Engelstalige groepen hebben. Dat is ideaal voor expats of wanneer u een emigratie aan het voorbereiden bent. Of u kunt uw kind zo gemakkelijk een tweede taal meegeven.

bakken house by the park

Naar het strand in Scheveningen

Onze kinderopvang is heel educatief en we proberen kinderen veel activiteiten aan te bieden. Zo gaan we bij mooi weer naar het strand in Scheveningen, naar de kinderboerderij of naar het Westbroekpark in Den Haag. Blijven we binnen, dan gaan we zingen, knutselen of bakken. Bij ons is er altijd van alles te doen in Den Haag.

Inclusief gezonde snacks

Goed voorbeeld doet volgen en daarom biedt onze kinderopvang altijd gratis gezonde snacks en tussendoortjes aan. We stimuleren bijvoorbeeld het eten van fruit. Blijft uw kind tussen de middag bij ons eten, dan zorgen we voor een gezonde lunch. Bij voorkeur is alles ook nog eens biologisch. Dit gezonde eten is inbegrepen bij de kosten voor de kinderopvang in Den Haag.

Inspectierapport GGD

House by the park wordt ieder jaar onderworpen aan een grondige inspectie van de GGD. Voor meer informatie over deze inspectie kunt u onderstaande rapporten lezen:

kindje in tuin

Kies onze kinderopvang in Den Haag

Spreekt een uitje naar het strand in Scheveningen u wel aan en vindt u het belangrijk dat uw kind regelmatig fruit eet? Dan is onze kinderopvang iets voor u. Maar we bieden u meer:

  • Samen met andere kinderen spelen is goed voor de sociale ontwikkeling van uw kinderen.
  • Al onze leidsters werken vast bij ons in Den Haag om continuïteit en stabiliteit te garanderen.
  • Wij hopen dat u uw kind minstens 3 dagen naar ons brengt voor een goede hechting.
  • Onze oudervereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten voor ouders.
  • We voldoen als locatie aan alle veiligheidseisen en kwaliteitsvoorschriften.

Kom snel eens met ons kennismaken!

Woont u in Den Haag en zoekt u naar een adres voor kinderopvang? Ook voor tussenschoolse of buitenschoolse opvang zit u goed bij ons. We kunnen ons voorstellen dat u eerst even wilt kennismaken. Daarom nodigen we u uit op onze locatie in Den Haag om kennis te maken. Bel (070-4049750) of mail (info@calmkid.nl) ons voor het maken van een afspraak op de beste kinderopvang van Den Haag!

Waarom House by the park

Wij zijn niet de enige kinderopvang in Den Haag of Scheveningen, maar wel uniek in ons concept: minimaal 3,4 of 5 dagen opvang in de week als enige in Den Haag. Dit zorgt voor continuïteit en stabiliteit voor de kinderen.
Dit zijn de voordelen als u voor ons kiest:


Prachtige locatie in Den Haag-Scheveningen. Vertrouwde omgeving, kleinschalig en huiselijk. Zo ontdek je de wereld veilig en vol vertrouwen.


Natuurlijke sociale ontwikkeling: samen met andere kinderen leer je spelenderwijs. Bij ons spelen kinderen veel buiten en we maken veel uitstapjes.


Vrije keuze uit Nederlandstalige of Engelstalige groepen (expatgroepen). Tweetalige kinderopvang is al jaren ons handelsmerk, niet alleen voor expats in Den Haag.


Gezonde warme lunch, heerlijk biologisch eten, veel fruit.