Kinderopvang Den Haag

Engelstalige en Nederlandse groepen

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Den Haag of Scheveningen waar uw kroost centraal staat? House by the park biedt u een veilige plek, waar uw zoon of dochter zich kan ontspannen. Wij bieden al meer dan 15 jaar kinderopvang aan, waarbij we ook Engelstalige groepen hebben. Dat is ideaal voor expats of wanneer u een emigratie aan het voorbereiden bent. Of u kunt uw kind zo gemakkelijk een tweede taal meegeven.

Naar het strand in Scheveningen

Onze kinderopvang is heel educatief en we proberen kinderen veel activiteiten aan te bieden. Zo gaan we bij mooi weer naar het strand in Scheveningen, naar de kinderboerderij of naar het Westbroekpark in Den Haag. Blijven we binnen, dan gaan we zingen, knutselen of bakken. Bij ons is er altijd van alles te doen in Den Haag.

Inclusief gezonde snacks

Goed voorbeeld doet volgen en daarom biedt onze kinderopvang altijd gratis gezonde snacks en tussendoortjes aan. We stimuleren bijvoorbeeld het eten van fruit. Blijft uw kind tussen de middag bij ons eten, dan zorgen we voor een gezonde lunch. Bij voorkeur is alles ook nog eens biologisch. Dit gezonde eten is inbegrepen bij de kosten voor de kinderopvang in Den Haag.

Kinderopvang Den Haag

Kies onze kinderopvang in Den Haag

Spreekt een uitje naar het strand in Scheveningen u wel aan en vindt u het belangrijk dat uw kind regelmatig fruit eet? Dan is onze kinderopvang iets voor u. Maar we bieden u meer:

  • Samen met andere kinderen spelen is goed voor de sociale ontwikkeling van uw kinderen.
  • Al onze leidsters werken vast bij ons in Den Haag om continuïteit en stabiliteit te garanderen.
  • Wij hopen dat u uw kind minstens 3 dagen naar ons brengt voor een goede hechting.
  • Onze oudervereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten voor ouders.
  • We voldoen als locatie aan alle veiligheidseisen en kwaliteitsvoorschriften.

Kom snel eens met ons kennismaken!

Woont u in Den Haag en zoekt u naar een adres voor kinderopvang? Dan zijn wij u graag van dienst. Ook voor tussenschoolse of buitenschoolse opvang zit u goed bij ons. We kunnen ons voorstellen dat u eerst even wilt kennismaken. Daarom nodigen we u uit op onze locatie in Den Haag om kennis te maken. Bel (070-4049750) of mail (info@calmkid.nl) ons voor het maken van een afspraak op de beste kinderopvang van Den Haag!