Activiteiten House by the park

KINDEROPVANG

Activiteiten House by the park

Wij houden ervan om samen dingen te ondernemen

De activiteiten die wij baby’s en peuters bieden in de opvang hebben als doel om hun zintuigen te ontwikkelen, de coördinatie, motoriek en de verbeelding.

Bijvoorbeeld:

  • Spelletjes en puzzelen
  • Voorlezen en verhalen vertellen
  • Tekenen, schilderen, vouwen en lijmen, het bakken van taarten
  • Dans, gymnastiek, yoga
  • Rijmen, muziek (luisteren of te doen)
  • Spelletjes in onze achtertuin
  • Bezoek aan Westbroekpark of educatieve boerderij in de buurt
  • Kinderen vanaf 3 jaar kunnen gaan zwemmen onder begeleiding van pedagogische medewerker (alleen met toestemming ouders).
spelen emmer
park spelen

Ontdekken van nieuwe interesses

We gaan zo veel mogelijk met onze kinderen naar buiten, we gaan naar het Westbroekpark, boerderij, skatepark, wandelen in het rosarium, strand(in de zomer) SeaLife, Madurodam en Musea.

Dit doen we om de horizon van de kinderen te verbreden en zo leren ze nieuwe interesses te ontdekken en ook van elkaar.

Bovengenoemde activiteiten zijn spelenderwijs en tegelijkertijd ook erg leerzaam.
Bovendien stimuleren we met het samenzijn van de activiteiten de sociaal-emotionele ontwikkeling, hiermee hopen we ook een groter gevoel van verbondenheid tussen de kinderen en pedagogische medewerkers te creëren.

Dagboek voor ontwikkeling

Uw kind krijgt bij ons een eigen dagboekje mee. Hierin schrijven de leidsters over de ontwikkeling van uw zoon of dochter. Ook noteren zij bijzonderheden tijdens de opvang. Zelf kunt u in het boekje ook wensen of wijzigingen in de verzorging melden. Onze medewerkers zullen hier dan rekening mee houden bij het crèche bezoek.

Waarom House by the park

Wij zijn niet de enige kinderopvang in Den Haag of Scheveningen, maar wel uniek in ons concept: minimaal 3,4 of 5 dagen opvang in de week als enige in Den Haag. Dit zorgt voor continuïteit en stabiliteit voor de kinderen.
Dit zijn de voordelen als u voor ons kiest:


Prachtige locatie in Den Haag-Scheveningen. Vertrouwde omgeving, kleinschalig en huiselijk. Zo ontdek je de wereld veilig en vol vertrouwen.


Natuurlijke sociale ontwikkeling: samen met andere kinderen leer je spelenderwijs. Bij ons spelen kinderen veel buiten en we maken veel uitstapjes.


Vrije keuze uit Nederlandstalige of Engelstalige groepen (expatgroepen). Tweetalige kinderopvang is al jaren ons handelsmerk, niet alleen voor expats in Den Haag.


Gezonde warme lunch, heerlijk biologisch eten, veel fruit.