BSO Den Haag

BUITENSCHOOLSE OPVANG

BSO Den Haag

Bso: net als thuis

Bent u op zoek naar een buitenschoolse opvang of bso in Den Haag, die een huiselijke sfeer belangrijk vindt? Dan kunt u uitstekend bij ons van House by the park terecht. Wij bieden al ruim 20 jaar opvang aan, waarbij we ook Engelstalige groepen hebben. Dat is handig voor expats, maar ook kunt u uw kinderen zo voorbereiden op een emigratie. Bovendien leren ze zo gemakkelijk een tweede taal. Ontdek snel de mogelijkheden van onze bso in de regio Scheveningen en Den Haag.

kindje buitenspelen
speeltuin spelen

Veel leuke activiteiten

Onze leidsters vinden het heerlijk om activiteiten te ondernemen met de kinderen. Zo gaan we in de zomer onder deskundige begeleiding naar het strand van Scheveningen. Of we gaan naar het Westbroekpark of naar de kinderboerderij. Blijven we binnen, dan wordt er gelezen, verteld, geknutseld of gebakken. Soms dansen we en maken anderen muziek. Ook kunnen we voor een meerprijs gaan zwemmen of kan er een kapper langskomen. Bij ons in Den Haag is er dus veel mogelijk.

Informatie voor ouders

Om ervoor te zorgen dat uw zoon of dochter zich goed kan hechten, werken wij met kleine groepen en een huiselijke sfeer. Om dit proces te versterken, vragen wij u om uw kind minstens drie dagen per week naar onze bso te brengen. Alleen op die manier kan er een goede band ontstaan tussen de kinderen onderling en de leiding. Wij zijn op iedere werkdag geopend tot 18.10 uur in Den Haag. Op officiële feestdagen zijn we gesloten, evenals 6 nader te bepalen dagen in de zomervakantie. Vooraf brengen we u hiervan op de hoogte.

Bel onze bso in Den Haag

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze buitenschoolse opvang in Den Haag? Dan bent u van harte welkom om eens te komen kijken en kennis te maken met onze leidsters. Voor meer informatie over onze bso kunt u tevens bellen naar 070-4049750. Of stuur ons een e-mail (info@calmkid.nl) of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst als bso in Den Haag en Scheveningen.

Uw kind op de eerste plaats

Onze buitenschoolse opvang streeft een niveau en kwaliteit na die gelijkwaardig is aan die van de internationale scholen in Den Haag. Onze begeleiders zijn ervaren en gemotiveerd; ze zetten de ontwikkeling van uw kind op de eerste plaats!

Waarom Comme a la maison

Wij zijn niet de enige buitenschoolse opvang in Den Haag of Scheveningen, maar wel uniek in ons concept: minimaal 3 dagen opvang in de week als enige in Den Haag. Dit zorgt voor continuïteit en stabiliteit voor de kinderen.
Dit zijn de voordelen als u voor ons kiest:


Prachtige locatie in Den Haag-Scheveningen. Vertrouwde omgeving, kleinschalig en huiselijk. Zo ontdek je de wereld veilig en vol vertrouwen.


Natuurlijke sociale ontwikkeling: samen met andere kinderen leer je spelenderwijs. Bij ons spelen kinderen veel buiten en we maken veel uitstapjes. Ook bieden wij ruimte voor het maken van huiswerk en/of opdrachten.


Onze half-Engels, half-Franse BSO groep bestaat uit kinderen van 3 tot 11 jaar en is geschikt voor maximaal 9 kinderen. Wij zijn heel internationaal georiënteerd, onze kinderen komen uit veel verschillende landen. Wij werken met vaste leidsters, en geen uitzendkrachten.


Gezonde snacks, heerlijk biologisch eten, veel fruit (bij de prijs inbegrepen).