BSO

BUITENSCHOOLSE OPVANG

BSO

Ontspanning na een vermoeiende dag op school

House by the park biedt buitenschoolse opvang voor de kinderen van het Lycée Francais Vincent Van Gogh en voor kinderen van andere internationale scholen in Den Haag. Deze kinderen kunnen bij ons ook tijdens de schoolvakanties, met uitzondering van de zomervakantie, terecht.

binnen house by the park
speeltuin schommel

Niveau van kwaliteit

Onze buitenschoolse opvang streeft een niveau en kwaliteit na wat gelijkwaardig is aan dat van de internationale scholen in Den Haag. Onze begeleiders zijn ervaren en gemotiveerd; ze zetten de ontwikkeling van uw kind op de eerste plaats! Wij doen ons ​​uiterste best om een ​​familiale sfeer te creëren. Wij van mening zijn dat dit de ontwikkeling van uw kind op een positieve manier beïnvloedt. Wij werken nauw samen met de verschillende scholen. Hierdoor sluit onze buitenschoolse opvang naadloos aan op de lestijden en roosters.

Inspectierapport GGD

House by the park wordt ieder jaar onderworpen aan een grondige inspectie van de GGD. Voor meer informatie over deze inspectie kunt u onderstaande rapporten lezen:

Korte beschrijving van onze BSO groep

Deze half-Engels, half-Franse groep bestaat uit kinderen van 3 tot 11 jaar en is geschikt voor maximaal 9 kinderen.

Waarom Comme a la maison

Wij zijn niet de enige buitenschoolse opvang in Den Haag of Scheveningen, maar wel uniek in ons concept: minimaal 3 dagen opvang in de week als enige in Den Haag. Dit zorgt voor continuïteit en stabiliteit voor de kinderen.
Dit zijn de voordelen als u voor ons kiest:


Prachtige locatie in Den Haag-Scheveningen. Vertrouwde omgeving, kleinschalig en huiselijk. Zo ontdek je de wereld veilig en vol vertrouwen.


Natuurlijke sociale ontwikkeling: samen met andere kinderen leer je spelenderwijs. Bij ons spelen kinderen veel buiten en we maken veel uitstapjes. Ook bieden wij ruimte voor het maken van huiswerk en/of opdrachten.


Onze half-Engels, half-Franse BSO groep bestaat uit kinderen van 3 tot 11 jaar en is geschikt voor maximaal 9 kinderen. Wij zijn heel internationaal georiënteerd, onze kinderen komen uit veel verschillende landen. Wij werken met vaste leidsters, en geen uitzendkrachten.


Gezonde snacks, heerlijk biologisch eten, veel fruit (bij de prijs inbegrepen).