Buitenschoolse opvang Den Haag

BUITENSCHOOLSE OPVANG

Buitenschoolse opvang Den Haag

Ontspannen en veilig: net als thuis

Bent u op zoek naar een buitenschoolse opvang in Den Haag voor uw kroost? Vindt u regelmatige uitstapjes, bijvoorbeeld naar het strand van Scheveningen, belangrijk? Hecht u waarde aan een huiselijke sfeer en gezonde voeding? Kies dan House by the park voor de opvang van uw kind. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in Den Haag. Onze buitenschoolse locatie is altijd gezellig en huiselijk, zodat uw zoon of dochter zich thuis kan voelen.

bakken house by the park
verven house by the park

Kinderen ondernemen veel

Wij vinden het leuk om buitenschoolse activiteiten te ondernemen met kinderen. We bezoeken in de zomer bijvoorbeeld graag het strand in Scheveningen, maar gaan ook regelmatig naar het Westbroekpark of de kinderboerderij. Maar ook in de buitenschoolse opvang zelf zitten we niet stil. Kinderen kunnen lezen, knutselen, bakken, dansen of muziek maken. Er is genoeg te doen bij ons in Den Haag en Scheveningen!

Onze buitenschoolse opvang in Den Haag

In onze opvang in Den Haag proberen we ieder kind normen en waarden bij te brengen, zoals respect voor anderen en leren omgaan met culturele verschillen. Hieronder vindt u een aantal andere praktische zaken:

  • We zijn geopend op werkdagen van 7.10 uur tot 18.10 uur.
  • Op officiële feestdagen zijn we gesloten, evenals 6 dagen in de zomervakantie.
  • Voor een goede hechting zien we uw kroost graag minimaal drie keer per week.
  • Het is geen probleem om een incidentele extra dag opvang in te plannen.
  • Onze prijzen zijn inclusief fruit en gezonde snacks in Den Haag of Scheveningen.

Ontdek onze opvang in Den Haag

Denkt u dat onze buitenschoolse opvang iets is voor uw kinderen in Den Haag? Dan nodigen we jullie uit om eens te komen kijken en de sfeer van onze opvang in Den Haag te proeven. We kunnen vertellen welke buitenschoolse activiteiten we ondernemen bijvoorbeeld. U bereikt ons telefonisch op 070-4049750 of per mail op info@calmkid.nl. Overtuig uzelf er gerust van dat wij de leukste en beste buitenschoolse opvang van Den Haag zijn!

Uw kind op de eerste plaats

Onze buitenschoolse opvang streeft een niveau en kwaliteit na die gelijkwaardig is aan die van de internationale scholen in Den Haag. Onze begeleiders zijn ervaren en gemotiveerd; ze zetten de ontwikkeling van uw kind op de eerste plaats!

Waarom Comme a la maison

Wij zijn niet de enige buitenschoolse opvang in Den Haag of Scheveningen, maar wel uniek in ons concept: minimaal 3 dagen opvang in de week als enige in Den Haag. Dit zorgt voor continuïteit en stabiliteit voor de kinderen.
Dit zijn de voordelen als u voor ons kiest:


Prachtige locatie in Den Haag-Scheveningen. Vertrouwde omgeving, kleinschalig en huiselijk. Zo ontdek je de wereld veilig en vol vertrouwen.


Natuurlijke sociale ontwikkeling: samen met andere kinderen leer je spelenderwijs. Bij ons spelen kinderen veel buiten en we maken veel uitstapjes. Ook bieden wij ruimte voor het maken van huiswerk en/of opdrachten.


Onze half-Engels, half-Franse BSO groep bestaat uit kinderen van 3 tot 11 jaar en is geschikt voor maximaal 9 kinderen. Wij zijn heel internationaal georiënteerd, onze kinderen komen uit veel verschillende landen. Wij werken met vaste leidsters, en geen uitzendkrachten.


Gezonde snacks, heerlijk biologisch eten, veel fruit (bij de prijs inbegrepen).