Buitenschoolse opvang Den Haag

Ontspannen en veilig: net als thuis

Bent u op zoek naar een buitenschoolse opvang in Den Haag voor uw kroost? Vindt u regelmatige uitstapjes, bijvoorbeeld naar het strand van Scheveningen, belangrijk? Hecht u waarde aan een huiselijke sfeer en gezonde voeding? Kies dan House by the park voor de opvang van uw kind. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in Den Haag. Onze buitenschoolse locatie is altijd gezellig en huiselijk, zodat uw zoon of dochter zich thuis kan voelen.

Kinderen ondernemen veel

Wij vinden het leuk om buitenschoolse activiteiten te ondernemen met kinderen. We bezoeken in de zomer bijvoorbeeld graag het strand in Scheveningen, maar gaan ook regelmatig naar het Westbroekpark of de kinderboerderij. Maar ook in de buitenschoolse opvang zelf zitten we niet stil. Kinderen kunnen lezen, knutselen, bakken, dansen of muziek maken. Er is genoeg te doen bij ons in Den Haag en Scheveningen!

Onze buitenschoolse opvang in Den Haag

In onze opvang in Den Haag proberen we ieder kind normen en waarden bij te brengen, zoals respect voor anderen en leren omgaan met culturele verschillen. Hieronder vindt u een aantal andere praktische zaken:

  • We zijn geopend op werkdagen van 7.10 uur tot 18.10 uur.
  • Op officiële feestdagen zijn we gesloten, evenals 6 dagen in de zomervakantie.
  • Voor een goede hechting zien we uw kroost graag minimaal drie keer per week.
  • Het is geen probleem om een incidentele extra dag opvang in te plannen.
  • Onze prijzen zijn inclusief fruit en gezonde snacks in Den Haag of Scheveningen.

Buitenschoolse opvang Den Haag

Waarom House by the park? Daarom!

Wij zijn niet de enige die buitenschoolse opvang aanbiedt bij u in de stad Den Haag. Daarom benadrukken wij nog eens graag waarom u voor ons moet kiezen:

  • Onze opvang voldoet aan strenge voorwaarden voor kwaliteit en veiligheid.
  • Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een verklaring voor goed gedrag.
  • Uw kind krijgt bij ons goede en verantwoorde voeding, bij voorkeur zelfs biologisch.
  • Onze leidsters houden een dagboekje bij voor de ontwikkeling van uw kroost.
  • Bij ons telt de mening en visie van ouders mee en is er een actieve oudervereniging.

Ontdek onze opvang in Den Haag

Denkt u dat onze buitenschoolse opvang iets is voor uw kinderen in Den Haag? Dan nodigen we jullie uit om eens te komen kijken en de sfeer van onze opvang in Den Haag te proeven. We kunnen vertellen welke buitenschoolse activiteiten we ondernemen bijvoorbeeld. U bereikt ons telefonisch op 070-4049750 of per mail op info@calmkid.nl. Overtuig uzelf er gerust van dat wij de leukste en beste buitenschoolse opvang van Den Haag zijn!