Kinderopvang Den Haag

Al 20 jaar tweetalige opvang

Zoekt u een crèche in Den Haag voor uw kinderen? Denkt u dan eens aan House by the park. Wij kunnen kinderopvang en naschoolse opvang bieden, wanneer u in de hofstad of Scheveningen woont. Zo’n 20 jaar geleden begonnen wij met onze Engelstalige crèche, die daardoor heel populair was bij expats. Maar ook wanneer u uw zoon of dochter een tweetalige opvoeding wilt meegeven, kunnen wij u van dienst zijn in Den Haag.

Praktische zaken rond opvang

Voor onze crèche is een gezond voedingspatroon belangrijk. Wanneer we nu al het goede voorbeeld geven, dan is de kans groot dat uw kind hiermee door blijft gaan. Daarom zorgen we voor gezonde snacks van biologische kwaliteit. Dit is bij de prijs inbegrepen, evenals luiers en flesvoeding. Wij zijn in Den Haag geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.10 tot 18.10 uur. Om een stabiele basis te bieden, rekenen wij erop dat kinderen minimaal drie dagen in de week bij ons zijn. Een incidentele extra dag is uiteraard mogelijk. Verder zijn we als crèche in Den Haag alleen gesloten op officiële feestdagen en tijdens 6 dagen in zomervakantie.

Dagboek voor ontwikkeling

Uw kind krijgt bij ons een eigen dagboekje mee. Hierin schrijven de leidsters over de ontwikkeling van uw zoon of dochter. Ook noteren zij bijzonderheden tijdens de opvang. Zelf kunt u in het boekje ook wensen of wijzigingen in de verzorging melden. Onze medewerkers zullen hier dan rekening mee houden bij het crèche bezoek.

Waarom House by the park

Wij zijn niet de enige kinderopvanglocatie in Den Haag of Scheveningen. U kunt uw kroos dus heel goed naar een andere crèche brengen. Toch hopen we dat u voor ons kiest:

  • U vindt ons op een prachtige locatie in Den Haag en Scheveningen. Onze opvang is kleinschalig en huiselijk.
  • Wij zetten gezondheid voorop en bieden daarom een gezonde warme lunch en veel fruit.
  • U kunt uw kind in een Nederlandstalige of Engelstalige groep plaatsen.
  • Continuïteit en stabiliteit vinden we belangrijk, dus daarom zetten we in op vaste leidsters.
  • Het spelen samen met anderen is goed voor de sociale ontwikkeling.
  • Bij House by the park werken we niet met invalkrachten.
  • We koken elke dag verse warme maaltijden in onze eigen keuken.