Prijzen

Betaalbare kwalitatieve kinderopvang

De prijzen van House by the park zijn vergelijkbaar met die van andere kwalitatieve kinderdagverblijven in Den Haag. De prijzen zijn ‘all inclusive’: een warme maaltijd, gezonde snacks, melk, luiers, poedermelk, knutselspullen etc. Ouders betalen alleen extra kosten voor specifieke activiteiten buiten het kinderdagverblijf, zoals zwemmen en gymles.

Wij zijn 11 uur per dag geopend, maandag tot en met vrijdag van 7:10 tot 18.10. House by the park is alleen gesloten op officiële Nederlandse feestdagen en gedurende 6 dagen in de zomervakantie. Elk jaar worden deze data voor de zomervakantie door ouders besloten met een stemming. Bekijk ons jaarplan.

Ons basisprincipe

Omdat we streven naar een huiselijke sfeer en stabiliteit in onze groepen, vragen we de ouders hun kinderen minimaal voor 3 dagen te brengen. Anders is het lastig voor een kind zich aan de leidster en de andere kinderen te hechten.

Een gratis extra dag

House by the park biedt een gratis flexibele dag per jaar. Alleen als we voldoende ruimte hebben (misschien in een andere groep dan de eigen groep).

Extra dagen

Voor ouders die soms een extra dag voor hun kind nodig hebben vragen wij €110 per extra dag.

Prijzen in 2022

Hier ziet u ons uurtarief per kind. De prijs loopt af, hoe meer dagen je komt. Wees ervan bewust dat de prijzen hieronder grote bedragen zijn, waar u kinderopvangtoeslag voor kunt krijgen.

Aantal dagen Prijs per uur Uren per week Maandelijkse kosten (zonder toeslag)
3 dagen €10,19 33 €1.458,61
4 dagen €10,17 44 €1.939,09
5 dagen €10,10 55 €2.407,19

Om je in te schrijven voor kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst heeft u het LRK number of Comme à la Maison  nodig, dit is 116673758.

Kinderopvang toeslag

In Nederland komen alle ouders die werken en kinderen in een kinderdagverblijf hebben in aanmerking voor kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst. Dit geldt voor expats, werkenden bij internationale organisaties, alsmede voor Nederlandse burgers.

De toeslag wordt gegeven op een per-kind basis. Het hangt af van het familie inkomen en het aantal kinderen dat in de kinderopvang zit. Het kan 80% van de kosten dekken.

Kijk op rekentoolkinderopvang.nl voor voorbeeld berekeningen.

Bekijk in Engels

Bekijk in Frans

Onze bank informatie

  •  Comme à la Maison
  • BIC: RABONL2U
  • IBAN: NL26 RABO 0142 2838 43