Een typische dag op de BSO

COMME A LA MAISON

Een typische dag op de naschoolse opvang

Wat kun je verwachten van een middag op de BSO?

Als kinderen op de buitenschoolse opvang komen, mogen ze net als thuis eerst een gezond tussendoortje en rustig wat drinken. Denk aan een cracker, vers fruit of een rijstwafel met gezond broodbeleg.

Daarna vragen we de kinderen of ze mee willen doen aan een buitenactiviteit of gewoon lekker binnen willen spelen.
Je kunt je voorstellen dat de kinderen na een volle dag op school willen ontspannen en binnen willen spelen.

speeltuin schommel
uitje creche

Spelletjes in de buitenlucht

Onze kinderen van de naschoolse opvang spelen elke dag in onze tuin. Ook bezoeken ze regelmatig het Westbroekpark en de nabijgelegen kinderboerderij.

Duur van het verzamelen

Aan het einde van de dag worden de kinderen vanaf 16.00 uur opgehaald. Kinderen die langer blijven, voegen zich vanaf 17.00 uur bij de andere kinderen. Op deze manier kunnen kinderen van verschillende nationaliteiten samen in de groep komen. In dit geval is ons onderwijzend personeel verantwoordelijk voor het spreken van Engels met hen.

Kinderen op de eerste plaats

Onze naschoolse opvang wil van hetzelfde niveau en kwaliteit zijn als de internationale scholen in Den Haag. Onze medewerkers zijn ervaren en gemotiveerd, waarbij de ontwikkeling van uw kind centraal staat!

Waarom Comme a la maison

We zijn niet de enige buitenschoolse opvang in Den Haag of Scheveningen, maar we zijn wel uniek in ons concept: als enige in Den Haag bieden we minimaal drie dagen opvang per week. Dit garandeert continuïteit en stabiliteit voor de kinderen.
Dat zijn de voordelen als je voor ons kiest:


Prachtige locatie in La Haye-Scheveningen. Een vertrouwde, kleinschalige en gastvrije omgeving. Zodat je in alle veiligheid en vertrouwen de wereld kunt ontdekken.


Natuurlijke sociale ontwikkeling: je leert door met andere kinderen te spelen. Bij ons thuis spelen de kinderen veel buiten en maken we veel uitstapjes. We bieden ook ruimte om huiswerk en/of klusjes te maken.


Onze half-Engelse, half-Franse naschoolse groep bestaat uit kinderen van 3 tot 11 jaar en biedt plaats aan maximaal 9 kinderen. We zijn zeer internationaal georiënteerd en onze kinderen komen uit veel verschillende landen. We werken met vast personeel, zonder uitzendkrachten.


Gezonde snacks, heerlijk biologisch eten, veel fruit (bij de prijs inbegrepen).