Flexibele kinderopvang Den Haag

KINDEROPVANG

Flexibele kinderopvang Den Haag

Focus op educatie en gezondheid

Zoekt u een flexibele kinderopvang in Den Haag of Scheveningen voor uw kroost? Kom dan naar House by the park. Wij bieden u een kinderopvang die regelmatig activiteiten organiseert, bijvoorbeeld naar het strand van Scheveningen. Ook is onze opvang inclusief gezonde snacks en een warme lunch. Op die manier proberen we onze kinderopvang in Den Haag zo leuk mogelijk te maken.

Flexibele kinderopvang in Den Haag

Wij bieden in Den Haag op locatie flexibele kinderopvang aan. U kunt uw kinderen brengen en ophalen tussen 7.10 uur en 18.10 uur. Wij rekenen erop dat u minstens 3 dagen gebruikmaakt van onze kinderopvang. Heeft u een incidentele extra dag nodig in Den Haag? Dan is dat geen probleem voor ons flexibele personeel. Wij zijn verder gesloten in de zomervakantie (zes dagen) en op de officiële Nederlandse feestdagen.

buiten house by the park
verven house by the park

Daarom kiest u onze opvang

House by the park is niet de enige kinderopvang in Den Haag of Scheveningen. U kunt daarom heel goed voor onze concurrent kiezen. Toch hopen we dat u dat niet doet, want bij onze flexibele kinderopvang profiteert u van heel veel voordelen:

  • Een actieve oudervereniging
  • Vaste leidsters, geen oproepkrachten
  • Internationaal georiënteerde kinderopvang
  • Flexibele instelling bij alle medewerkers
  • Engelstalige en Nederlandstalige groepen

Bel of mail voor een afspraak

Heeft u nog vragen over onze flexibele kinderopvang of de uitstapjes naar Scheveningen? Of wilt u graag eens komen kijken op onze kinderopvang in Den Haag? Wij vertellen u graag meer. Vooraf kunt u bellen of mailen om een afspraak te maken: 070-4049750 en info@calmkid.nl. Ons professionele team staat voor u klaar. We laten u graag proeven van de sfeer op onze huiselijke en flexibele kinderopvang in Den Haag!

Dagboek over ontwikkeling

Kiest u voor flexibele opvang, dan kan het zijn dat uw zoon of dochter de ene week vaker bij ons is dan de andere. Om dit zo goed mogelijk in te richten, werken we met een dagboekje. Onze leidsters vullen dit op de kinderopvang in en thuis kunt u dit lezen en bepaalde wensen noteren. Wij zullen hier dan rekening mee houden in Den Haag. Op die manier kunnen we uw kroost toch de best mogelijke zorg geven.

Waarom House by the park

Wij zijn niet de enige kinderopvang in Den Haag of Scheveningen, maar wel uniek in ons concept: minimaal 3,4 of 5 dagen opvang in de week als enige in Den Haag. Dit zorgt voor continuïteit en stabiliteit voor de kinderen.
Dit zijn de voordelen als u voor ons kiest:


Prachtige locatie in Den Haag-Scheveningen. Vertrouwde omgeving, kleinschalig en huiselijk. Zo ontdek je de wereld veilig en vol vertrouwen.


Natuurlijke sociale ontwikkeling: samen met andere kinderen leer je spelenderwijs. Bij ons spelen kinderen veel buiten en we maken veel uitstapjes.


Vrije keuze uit Nederlandstalige of Engelstalige groepen (expatgroepen). Tweetalige kinderopvang is al jaren ons handelsmerk, niet alleen voor expats in Den Haag.


Gezonde warme lunch, heerlijk biologisch eten, veel fruit.