Getuigenissen van ouders

Onze beste ambassadeurs

House by the park wil ouders een betrouwbare bron bieden van informatie over de ervaring van andere families. Wij nodigen u uit om onderstaande getuigenissen te lezen:

“Het tempo van elk kind wordt gerespecteerd”

“Elke ochtend is onze dochter al vrolijk als we haar naar House by the park brengen. Met gedag zeggen heeft ze geen moeite omdat ze staat te popelen om te gaan spelen met haar vrienden en vriendinnen. ‘S avonds als we haar weer ophalen is ze altijd vrolijk. Haar vader en ik zeggen regelmatig tegen elkaar dat we geluk hebben dat we House by the park hebben gevonden.

De begeleiding is fantastisch en zijn altijd toegankelijk en vriendelijk. Er is een echte band tussen hen en de kinderen. Het tempo van elk kind wordt gerespecteerd.

Vandaag is onze dochter is zeer voldaan. Volgend jaar gaat ze naar de basisschool gaan maar dit wil niet zeggen dat ze House by the park zal gaan verlaten. Elke middag, zal een begeleider van House by the park te komen voor haar naar school te brengen”

Lena en Christophe (Frankrijk)

“Goede zorg voor kinderen”

“Bij House by the park vinden mijn kinderen (4 en 6) hun vrienden! Dit is het voordeel van een structuur waarbij kinderen minimaal 3 dagen per week aanwezig moeten zijn. House by the park is misschien niet het goedkoopste maar hier krijg je echt waar voor je geld. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit zo’n goed gevoel had voor een kinderopvang. “

Elia (Frankrijk)