Kinderdagverblijf Den Haag

U wilt toch ook het beste voor uw kind?

U wilt uw kind natuurlijk niet zomaar naar een kinderdagverblijf in Den Haag of Scheveningen sturen. Dat begrijpen we bij House by the park heel goed. Daarom leveren wij de beste zorg voor uw zoon of dochter. Zo kunt u bij ons kinderdagverblijf kiezen voor Nederlandstalige of Engelstalige opvang, zodat uw kind vertrouwd raakt met een taal naar keuze. Op jonge leeftijd gaat dat immers heel gemakkelijk. Wat wenst u in Den Haag?

Kinderdagverblijf Den Haag

Handig om te weten over opvang

Ons kinderdagverblijf vindt het belangrijk dat kinderen zich goed kunnen hechten. Daarom hebben we een huiselijke omgeving gecreëerd, waar uw zoon of dochter zich thuis kan voelen. Om die reden zien we uw kroost ook graag minimaal 3 dagen per week. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 7.10 uur tot 18.10 uur. Een incidentele extra dag is geen probleem. In de zomervakantie is ons kinderdagverblijf in Den Haag 6 dagen gesloten, evenals op de officiële Nederlandse feestdagen.

Altijd gezonde voeding

Voor ons staat de ontwikkeling van uw kind centraal. Daarbij denken we niet alleen aan de sociale of taalkundige aspecten, maar ook gezondheid zetten we voorop. Daarom krijgt uw kind daarvoor gezonde lunches en snacks. We stimuleren het eten van fruit en groente in ons kinderdagverblijf. Ook kiezen we bij voorkeur voor biologische producten.

Daarom kiest u voor ons

Wij zijn niet het enige kinderdagverblijf bij wie u terechtkunt in Den Haag. Wel zijn we uniek in onze aanpak. We zetten onze pluspunten nog eens voor u op een rij:

  • Uw zoon of dochter kan naar wens in een Engelse of Nederlandse groep worden geplaatst.
  • Wij zorgen altijd voor gezonde producten en laten kinderen zoveel mogelijk fruit en groente eten.
  • Al onze leidsters zijn goed gediplomeerd en ervaren. Dat is ook goed voor de stabiliteit en continuïteit.
  • Samen op een kinderdagverblijf spelen is goed voor de sociale ontwikkeling van uw zoon of dochter.
  • Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring in huis in Den Haag.

Zijn we uw kinderdagverblijf in Den Haag?

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de andere kinderdagverblijven in Den Haag. Maar we hopen ook dat u inziet hoeveel we u en uw kind(eren) te bieden hebben. Kom gerust eens langs om kennis te maken en onze locatie te bekijken. U kunt voor meer informatie bellen naar 070-4049750. Of stuur ons een e-mail naar info@calmkid.nl. Wij hopen dat u kiest voor ons kinderdagverblijf in Den Haag!