Kinderdagverblijven Den Haag

Ontwikkeling van uw kind centraal

Zoekt u naar een van de beste kinderdagverblijven van Den Haag? Dan zit u goed bij House by the park. Wij zijn al 20 jaar onderscheidend in de kinderdagverblijven, doordat wij ook Engelstalige groepen hebben. U kunt uw kind dus tweetalig opvoeden of al jong een tweede taal meegeven. Uiteraard is een Nederlandse groep ook mogelijk. Centraal staat in ieder geval de ontwikkeling van uw kind. Onze ervaren en gediplomeerde leidsters hebben hier in Den Haag en Scheveningen dan ook alle aandacht voor.

Eén van de beste kinderdagverblijven in Den Haag

Wij vinden dat we een van de beste kinderdagverblijven in Den Haag, Scheveningen en omgeving zijn. Bij ons staan de kinderen namelijk centraal. Wij organiseren regelmatig leuke activiteiten, zoals gymnastiek en zwemmen. Ook letten we op de voeding van uw kroost en bieden we gezonde snacks en lunches aan. Dit alles doen we in een huiselijke omgeving en in kleine groepen, zodat uw kind zich veilig kan voelen en kan ontspannen. Ook hierin onderscheiden we ons van andere kinderdagverblijven.

Praktische informatie

Net als andere kinderdagverblijven zijn we alleen doordeweeks geopend. U kunt uw zoon of dochter tussen 7.10 uur en 18.10 uur bij ons brengen en ophalen. Om een goede en stabiele band te creëren, rekenen we erop dat u uw kroos minstens 3 dagen bij ons brengt. Een incidentele extra dag is doorgaans geen probleem, net zoals bij andere kinderdagverblijven in Scheveningen of Den Haag. Verder is het zo dat we in de zomervakantie 6 dagen gesloten zijn, evenals op officiële feestdagen in Nederland.

Kinderdagverblijven Den Haag

Daarom House by the park

U heeft de keuze uit vele kinderdagverblijven, of u nu in Den Haag woont of in Scheveningen. Toch hopen we dat u voor ons zult kiezen in Den Haag:

  • Al onze leidsters hebben een VOG-verklaring en zijn goed opgeleid.
  • We houden een dagboekje bij met de ontwikkeling van uw kind.
  • Wij zijn een van de meest internationaal georiënteerde kinderdagverblijven.
  • Onze locatie voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.
  • Ouders hebben bij ons veel inspraak en worden goed op de hoogte gehouden

Contact opnemen doet u zo

Om een goede keuze te maken uit de vele kinderdagverblijven adviseren wij u om eens langs te gaan. U krijgt dan een indruk van de sfeer en zorg die geboden wordt. Ook bij ons bent in Den Haag van harte welkom. Belt u ons voor meer informatie (070-4049750) of stuur ons een e-mail. Dit kan naar: info@calmkid.nl. Wij hopen van u te mogen horen. Wanneer u het beste wilt voor uw kind, dan zijn wij uw beste keuze van alle kinderdagverblijven in Den Haag!