Kosten kinderdagverblijf Den Haag

Zijn wij uw kinderdagverblijf?

We kunnen ons voorstellen dat u meer wilt weten over de kosten van een kinderdagverblijf in Den Haag voor u een keuze maakt. Bij House by the park kunnen we precies voor u uitrekenen wat kosten van ons kinderdagverblijf zijn voor uw specifieke situatie. Uniek aan ons kinderdagverblijf in Den Haag is dat we zowel Nederlands- als Engelstalige groepen hebben. U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar hoeft ons alleen te laten weten welke groep uw voorkeur heeft.

Kosten kinderdagverblijf Den Haag

Alles inclusief bij ons

Als kinderdagverblijf in Den Haag hebben we heel betaalbare prijzen, die vergelijkbaar zijn met andere locaties in Den Haag of Scheveningen. Wij bieden uw zoon of dochter altijd een warme lunch en gezonde tussendoortjes. Ook voor luiers of poedermelk hoeft u niet extra te betalen. Vooraf spreken we een aantal dagen af, maar u kunt ook een incidentele extra dag in laten plannen voor een vast bedrag van 100 euro per dag.

Kosten kinderdagverblijf in Den Haag

Gaat uw kind meer dagen naar ons kinderdagverblijf in Den Haag, dan lopen de prijzen iets terug. We gaan uit van minimaal 3 dagen. Het uurtarief is dan 9,61 euro en de maandelijkse kosten zonder toeslag bedragen 1.374 euro. Voor 4 dagen in de week rekenen we 9,51 euro per uur en 1.813 euro per maand. En komt uw zoon of dochter 5 dagen in week, dan vragen we hiervoor maandelijks 2.264 euro. U kunt dan nog wel kinderopvangtoeslag aanvragen.

Vraag kinderopvangtoeslag aan

U kunt voor de kosten van ons kinderdagverblijf natuurlijk ook toeslag aanvragen. Wij staan namelijk ingeschreven bij het landelijk register kinderopvang. In totaal kan de toeslag ongeveer 80% van de kosten dekken. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van uw inkomen en eventuele andere kinderen in Den Haag of Scheveningen.

U gunt uw kind toch het beste?

U kunt uiteraard ook heel goed uw zoon of dochter naar een andere locatie in Den Haag of Scheveningen brengen als de kosten van het kinderdagverblijf daar net iets lager zijn. Maar vergeet dan niet dat wij uw kind altijd net wat meer bieden:

  • Regelmatig gaan we met de kinderen op stap, bijvoorbeeld naar Scheveningen
  • Luiers en snacks zijn in Den Haag inbegrepen bij de kosten van ons kinderdagverblijf
  • Al onze werknemers hebben een verklaring van goed gedrag en de nodige ervaring
  • In een dagboekje noteren we alle belangrijke ontwikkelingen van uw kroost
  • We doen ons best een huiselijke sfeer te creëren, waarin kinderen zich veilig voelen

Wilt u contact opnemen?

Wanneer u nog vragen heeft over de kosten van ons kinderdagverblijf, dan nodigen we u van harte uit. Komt u gerust eens met uw kind(eren) kennismaken op ons kinderdagverblijf in Den Haag. U kunt een afspraak maken of meer informatie opvragen door te mailen naar info@calmkid.nl. Spreekt u ons liever persoonlijk, dan kunt u bellen naar 070-4049750. Onze medewerkers kunnen u ook meer vertellen over de kosten van ons kinderdagverblijf in Den Haag.