Kosten kinderopvang Den Haag

KINDEROPVANG

Kosten kinderopvang Den Haag

Op zoek naar een kinderopvang?

Wilt u graag meer weten over de kosten van kinderopvang in Den Haag voor u een geschikte locatie zoekt voor uw kinderen? Dan helpen wij van House by the park u graag. Onze kinderopvang bestaat inmiddels meer dan 20 jaar en we hebben sinds het begin al Engelstalige en Nederlandstalige groepen. Hiervoor rekenen wij geen aparte kosten. Heeft u een voorkeur voor de taal van de groep waarin we uw kind zullen plaatsen? Laat dat dan weten op ons inschrijfformulier.

park spelen

Kosten kinderopvang in Den Haag

Onze prijzen zijn vergelijkbaar met die van een andere kinderopvang in Den Haag of Scheveningen. U betaalt bij ons altijd een all-inclusive prijs: warme maaltijd, gezonde snacks en luiers kosten dus niets extra. Om uw zoon of dochter de beste zorg te geven en een hechte band te ontwikkelen met haar of zijn vriendjes, zien we uw kind(eren) graag minimaal 3 dagen per week. Een incidentele extra dag kunt u uiteraard inplannen (huidige kosten hiervoor zijn 110 euro).

Ons tarief

In principe loopt bij ons de prijs voor kinderopvang in Den Haag af, hoe meer dagen uw kind naar ons gaat. Gaat uw kind meer dagen naar onze kinderopvang in Den Haag, dan lopen de prijzen iets terug. We gaan uit van minimaal 3 dagen. Het uurtarief is dan 11,94 euro en de maandelijkse kosten zonder toeslag bedragen 1.707,43 euro. Voor 4 dagen in de week rekenen we 11,85 euro per uur en 2.260,00 euro per maand. En komt uw zoon of dochter 5 dagen in week, dan vragen we hiervoor maandelijks 2.805,21 euro. U kunt dan nog wel kinderopvangtoeslag aanvragen.

zwembad uitje

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Doordat we ingeschreven staan bij het landelijk register kinderopvang en de Belastingdienst kunt u toeslag aanvragen. Dit kan 80% van de kosten dekken. Het is afhankelijk van uw inkomen en uw gezinssituatie in Den Haag of Scheveningen hoeveel van de kosten van de kinderopvang u vergoed krijgt.

Kom langs in Den Haag

Heeft u nog vragen over de kosten van kinderopvang? Dan nodigen we u van harte uit om eens te komen kennismaken op onze kinderopvang in Den Haag. We kunnen dan direct voor u bepalen welk prijskaartje aan onze opvang hangt. Voor het maken van een afspraak of het inwinnen van meer informatie kunt u bellen naar 070-4049750. U mag ook mailen naar info@calmkid.nl. We helpen u graag met het uitrekenen van de kosten van kinderopvang in Den Haag.

Dagboek voor ontwikkeling

Uw kind krijgt bij ons een eigen dagboekje mee. Hierin schrijven de leidsters over de ontwikkeling van uw zoon of dochter. Ook noteren zij bijzonderheden tijdens de opvang. Zelf kunt u in het boekje ook wensen of wijzigingen in de verzorging melden. Onze medewerkers zullen hier dan rekening mee houden bij het crèche bezoek.

Daarom zijn wij uw beste keuze

Wij zijn niet de enige kinderopvang van Den Haag of Scheveningen. Waarom zou u eigenlijk voor ons kiezen en niet voor een andere kinderopvang? Simpel, wij hebben u meer te bieden en zijn daarmee uw beste keuze:


Al onze leidsters werken vast bij ons, dus er zijn geen invalkrachten in dienst. Zo garanderen we continuïteit. Om een huiselijke sfeer te kunnen creëren, werken we met kleine groepen en vaste gezichten


Natuurlijke sociale ontwikkeling: we doen regelmatig leuke uitstapjes met de kids, zoals het strand in Scheveningen bezoeken en picknicken in het klimbos. We hebben regelmatig speelse en leerzame activiteiten die door onze pedagogische medewerkers zijn georganiseerd


Vrije keuze uit Nederlandstalige of Engelstalige groepen (expatgroepen). Tweetalige kinderopvang is al jaren ons handelsmerk, niet alleen voor expats in Den Haag.


Kosten van onze kinderopvang zijn inclusief poedermelk, luiers, warme maaltijden en gezonde snacks.