Kosten kinderopvang Den Haag

Op zoek naar een kinderopvang?

Wilt u graag meer weten over de kosten van kinderopvang in Den Haag voor u een geschikte locatie zoekt voor uw kroost? Dan helpen wij van House by the park u graag. Onze kinderopvang bestaat inmiddels meer dan 20 jaar en we hebben sinds het begin al Engelstalige en Nederlandstalige groepen. Hiervoor rekenen wij geen aparte kosten. Heeft u een voorkeur voor de taal van de groep waarin we uw kind zullen plaatsen?

Scheveningen

Den Haag

Kosten kinderopvang Den Haag

Kosten kinderopvang in Den Haag

Onze prijzen zijn vergelijkbaar met die van een andere kinderopvang in Den Haag of Scheveningen. U betaalt bij ons altijd een all-inclusive prijs: warme maaltijd, gezonde snacks en luiers kosten dus niets extra. Om uw zoon of dochter de beste zorg te geven en een gezonde band te laten ontstaan, zien we uw kroost graag minimaal 3 dagen per week. Een incidentele extra dag kunt u uiteraard inplannen (huidige kosten hiervoor zijn 100 euro).

Ons tarief

In principe loopt bij ons de prijs voor kinderopvang in Den Haag af, hoe meer dagen uw kind naar ons gaat. Gaat uw kind 3 dagen naar ons, dan is de prijs per uur 9,61 euro en zijn de maandelijkse kosten zonder toeslag 1374 euro. Voor 4 dagen in de week is ons uurtarief 9,51 en betaalt u maandelijks 1813 euro. En voor een volledige week rekenen wij 9,50 per uur en een maandbedrag van 2264 euro. Uiteraard kunt u dan nog kinderopvangtoeslag aanvragen in Den Haag.

Kinderopvangtoeslag mogelijk

Doordat we ingeschreven staan bij het landelijk register kinderopvang en de Belastingdienst kunt u toeslag aanvragen. Dit kan 80% van de kosten dekken. Het is afhankelijk van uw inkomen en uw gezinssituatie in Den Haag of Scheveningen hoeveel van de kosten van de kinderopvang u vergoed krijgt.

Daarom zijn wij uw beste keuze

Wij zijn niet de enige kinderopvang van Den Haag of Scheveningen. Waarom zou u eigenlijk voor ons kiezen en niet voor een andere kinderopvang? Simpel, wij hebben u meer te bieden en zijn daarmee uw beste keuze:

  • Kosten van onze kinderopvang zijn inclusief poedermelk, luiers en gezonde snacks.
  • We doen regelmatig leuke uitstapjes met de kids, zoals het strand in Scheveningen bezoeken.
  • Al onze leidsters werken vast bij ons, dus er zijn geen oproepkrachten in dienst. Zo garanderen we continuïteit.
  • We hebben regelmatig leuke activiteiten die door onze oudervereniging zijn georganiseerd.
  • Om een huiselijke sfeer te kunnen creëren, werken we met kleine groepen.

Kom langs in Den Haag

Heeft u nog vragen over de kosten van kinderopvang? Dan nodigen we u van harte uit om eens te komen kennismaken op onze kinderopvang in Den Haag. We kunnen dan direct voor u bepalen welk prijskaartje aan onze opvang hangt. Voor het maken van een afspraak of het inwinnen van meer informatie kunt u bellen naar 070-4049750. U mag ook mailen naar info@calmkid.nl. We helpen u graag met het uitrekenen van de kosten van kinderopvang in Den Haag.