Landelijk register kinderopvang Den Haag

Uw kind is bij ons in goede handen

Bent u op zoek naar een kinderopvang die staat ingeschreven in het landelijk register kinderopvang in Den Haag? Dan kunnen wij van House by the park u van dienst zijn. Inmiddels zijn we al ruim 20 jaar actief in de opvang en werken we met Nederlandstalige en Engelstalige groepen. Onze pedagogische medewerkers zijn allemaal goed opgeleid, ervaren en worden continu gescreend. Wij staan dan ook ingeschreven in het landelijk register kinderopvang. Uw kind is dus in goede handen bij ons in Den Haag (nabij Scheveningen)!

Landelijk register kinderopvang Den Haag

Waarom landelijk register kinderopvang in Den Haag?

Wanneer een opvang is ingeschreven bij het landelijk register kinderopvang, dan kunt u aanspraak maken op kinderopvangtoeslag. Iedereen die in Nederland woont en werkt en een kind in een kinderdagverblijf heeft, kan dit aanvragen. Dit geldt dus niet alleen voor Nederlandse burgers, maar ook voor expats in Den Haag. De toeslag geldt per kind en kan 80% van de kosten dekken. Het bedrag dat u krijgt is afhankelijk van het inkomen en het aantal kinderen.

Gegarandeerd kwaliteit

Niet iedereen mag zich zomaar inschrijven in het landelijk register kinderopvang. Zo moet er aan bepaalde voorwaarden worden voldoen. Wij voldoen in Den Haag aan alle strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Daarnaast heeft pedagogische medewerker een opleiding in de juiste richting gevolgd en een verklaring van goed gedrag. Zo kunnen we u aan de hand van het landelijk register kinderopvang garanderen dat uw kind bij ons op de juiste manier verzorgd wordt.

Wij doen het net even anders

Onze aanpak is net even anders dan een andere opvang die ook is ingeschreven in het landelijk register kinderopvang in Den Haag. Hier kunt u alleen maar van profiteren:

  • Onze prijzen zijn inclusief gezonde snacks, dagelijks verse lunch en luiers.
  • Wij bieden een huiselijke sfeer met kleine groepen (Engels- of Nederlandstalig).
  • Onze leidsters houden een dagboekje bij met de ontwikkeling van uw kind.
  • Regelmatig maken we leuke uitstapjes naar het Westbroekpark, boerderij etc  Den Haag of het strand in Scheveningen.
  • U kunt kiezen voor een flexibele opvang, waarbij uw kind tussen 7.10 en 18.10 uur bij ons welkom is.

Kom kennismaken in Den Haag!

Het landelijk register kinderopvang geeft aan dat een opvang zijn zaken goed voor elkaar heeft. We snappen dat u dit graag ook met eigen ogen wilt zien. Kom daarom gerust eens bij ons langs. Wellicht kunt u uw bezoek combineren met het strand in Scheveningen? We zien u graag! Voor meer informatie kunt u bellen (070-4049750) of mailen (info@calmkid.nl). Ons nummer bij het landelijk register kinderopvang in Den Haag is 131862790.