Landelijk register kinderopvang Den Haag

HOUSE BY THE PARK

Landelijk register kinderopvang Den Haag

Uw kind is bij ons in goede handen

Bent u op zoek naar een kinderopvang die staat ingeschreven in het landelijk register kinderopvang in Den Haag? Dan kunnen wij van House by the park u van dienst zijn. Inmiddels zijn we al ruim 20 jaar actief in de opvang en werken we met Nederlandstalige en Engelstalige groepen. Onze pedagogische medewerkers zijn allemaal goed opgeleid, ervaren en worden continu gescreend. Wij staan dan ook ingeschreven in het landelijk register kinderopvang. Uw kind is dus in goede handen bij ons in Den Haag (nabij Scheveningen)!

uitje Avonturia

Waarom landelijk register kinderopvang in Den Haag?

Wanneer een opvang is ingeschreven bij het landelijk register kinderopvang, dan kunt u aanspraak maken op kinderopvangtoeslag. Iedereen die in Nederland woont en werkt en een kind in een kinderdagverblijf heeft, kan dit aanvragen. Dit geldt dus niet alleen voor Nederlandse burgers, maar ook voor expats in Den Haag. De toeslag geldt per kind en kan 80% van de kosten dekken. Het bedrag dat u krijgt is afhankelijk van het inkomen en het aantal kinderen.

kinderboederij

Gegarandeerd kwaliteit

Niet iedereen mag zich zomaar inschrijven in het landelijk register kinderopvang. Zo moet er aan bepaalde voorwaarden worden voldoen. Wij voldoen in Den Haag aan alle strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Daarnaast heeft pedagogische medewerker een opleiding in de juiste richting gevolgd en een verklaring van goed gedrag. Zo kunnen we u aan de hand van het landelijk register kinderopvang garanderen dat uw kind bij ons op de juiste manier verzorgd wordt.

Kom kennismaken in Den Haag!

Het landelijk register kinderopvang geeft aan dat een opvang zijn zaken goed voor elkaar heeft. We snappen dat u dit graag ook met eigen ogen wilt zien. Kom daarom gerust eens bij ons langs. Wellicht kunt u uw bezoek combineren met het strand in Scheveningen? We zien u graag! Voor meer informatie kunt u bellen (070-4049750) of mailen (info@calmkid.nl). Ons nummer bij het landelijk register kinderopvang in Den Haag is 131862790.

Dagboek voor ontwikkeling

Uw kind krijgt bij ons een eigen dagboekje mee. Hierin schrijven de leidsters over de ontwikkeling van uw zoon of dochter. Ook noteren zij bijzonderheden tijdens de opvang. Zelf kunt u in het boekje ook wensen of wijzigingen in de verzorging melden. Onze medewerkers zullen hier dan rekening mee houden bij het crèche bezoek.

Wij doen het net even anders

Onze aanpak is net even anders dan een andere opvang die ook is ingeschreven in het landelijk register kinderopvang in Den Haag. Hier kunt u alleen maar van profiteren:


U kunt kiezen voor een flexibele opvang, waarbij uw kind tussen 7.10 en 18.10 uur bij ons welkom is. Onze leidsters houden een dagboekje bij met de ontwikkeling van uw kind.


Regelmatig maken we leuke uitstapjes naar het Westbroekpark, boerderij etc in Den Haag of het strand in Scheveningen.


Wij bieden een huiselijke sfeer met kleine groepen (Engels- of Nederlandstalig).


Onze prijzen zijn inclusief gezonde snacks, dagelijks verse lunch en luiers.