Nanny Den Haag

Al 15 jaar unieke kinderopvang

Twijfelt u nog tussen een kinderdagverblijf of nanny in Den Haag? Dan nodigen wij van House by the park u van harte uit om eens te komen kijken in ons kinderdagverblijf. Al meer dan 15 jaar bieden wij bijzondere kinderopvang in de vorm van Nederlands- en Engelstalige groepen. Bovendien ondernemen we veel activiteiten met ze in Den Haag en Scheveningen. Bent u al overtuigd of wilt u misschien toch liever een nanny?

Nanny Den Haag

Den Haag

Nanny

Kinderdagverblijf of nanny in Den Haag?

Iedere vorm van opvang heeft z’n eigen voordelen. Maar wanneer u kiest voor onze locatie, dan leert uw zoon of dochter ook spelen met andere kinderen. Die ontwikkeling is heel belangrijk. Bij een nanny is dit doorgaans niet mogelijk. Daarnaast zijn al onze leidsters gediplomeerd, ervaren en in het bezit van een verklaring van goed gedrag. Onze medewerkers in Den Haag verstaan hun vak en dat garanderen wij u ook. Maar wie garandeert u de kwaliteiten van uw nanny?

Wat u vooraf moet weten

Net als een nanny zijn wij ook erg flexibel. Daarom kunt u uw zoon of dochter vanaf 7.10 uur bij ons brengen. Ophalen kan uiterlijk om 18.10 uur. Wij zijn iedere werkdag geopend. Alleen in de zomervakantie zijn we zes dagen gesloten. Dit laten we u uiteraard op tijd weten. En ook op officiële feestdagen is het niet mogelijk om uw kroost naar ons toe te brengen in Den Haag.

Onze opvang biedt vele voordelen

Denkt u nog na over de mogelijkheden van een nanny in Den Haag? Dan hopen we u met de volgende voordelen toch te overtuigen van de vele voordelen van onze opvang:

  • Regelmatig leuke activiteiten, zoals het strand van Scheveningen bezoeken
  • Wij verzorgen lekkere fruithapjes, gezonde snacks en een warme lunch
  • Altijd een vast gezicht, omdat wij in Den Haag met vaste mensen werken en niet met uitzendkrachten
  • Uw kind leert samen met anderen spelen in een internationaal georiënteerde omgeving
  • Onze locatie is heel huiselijk, zodat kids zich geborgen en veilig kunnen voelen

Laat ons u overtuigen

Weet u al of uw zoon of dochter naar onze gezellige en educatieve kinderopvang in Den Haag zal gaan? Of twijfelt u nog? Kom dan gerust eens langs en laat u overtuigen. We vertellen u persoonlijk welke voordelen wij hebben ten opzichte van een nanny. U kunt ons bellen (070-4049750) of een e-mail sturen (info@calmkid.nl). Wij helpen u graag de juiste keuze te maken tussen een kinderdagverblijf of nanny in Den Haag of Scheveningen.