Naschoolse opvang Den Haag

COMME A LA MAISON

Naschoolse opvang Den Haag

Activiteiten voor binnen en buiten

Zoekt u een naschoolse opvang in Den Haag die uw kind regelmatig leuke activiteiten biedt? Hiervoor bent u bij House by the park aan het juiste adres. Als het weer het toelaat, dan gaan de leidsters van onze opvang met de kinderen naar het strand in Scheveningen of naar het Westbroekpark in Den Haag. Of we gaan naar de kinderboerderij. Op die manier besteden we naschoolse tijd educatief. Uw zoon of dochter zal het heerlijk hebben bij ons in Den Haag!

speeltuin schommel
speeltuin spelen

Huiselijke naschoolse opvang in Den Haag

Het succes van onze naschoolse opvang is dat wij een hele huiselijke sfeer willen creëren. Hier kunnen kinderen zich veilig ontwikkelen. Om die reden werken we met kleine groepen. U kunt zelf bepalen of u uw zoon of dochter in een Nederlandstalige of Engelstalige naschoolse groep wilt plaatsen. Wel vragen we u om uw kroost minstens drie keer per week naar de opvang te brengen. Op die manier kan een hechte band met de leidsters uit Den Haag of Scheveningen ontstaat.

Lekker en gezond eten

Wij willen kinderen op onze opvang in Den Haag graag leren dat er meer lekkers is dan snoep of koek. Daarom bieden wij gratis naschoolse fruithapjes en gezonde snacks aan. Dit is bij de prijs van de opvang inbegrepen. Blijft uw kind incidenteel bij ons lunchen, dan zorgen wij voor een gezonde en warme maaltijd. Graag geven wij het goede voorbeeld in Den Haag en Scheveningen als het gaat om lekker en gezond eten.

Uw kind op de eerste plaats

Onze buitenschoolse opvang streeft een niveau en kwaliteit na die gelijkwaardig is aan die van de internationale scholen in Den Haag. Onze begeleiders zijn ervaren en gemotiveerd; ze zetten de ontwikkeling van uw kind op de eerste plaats!

Hierin onderscheiden we ons

Wij zijn niet de enige opvang in Den Haag. Dat beseffen wij ons ook heel goed. U kunt dus heel gemakkelijk voor een andere naschoolse opvang kiezen. Toch hopen we dat u dat niet doet. Want kiest u voor ons, dan profiteert u van:


Goed opgeleide en gediplomeerde leidsters met een verklaring van goed gedrag. Onze opvang voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.


Natuurlijke sociale ontwikkeling: samen met andere kinderen leer je spelenderwijs. Bij ons spelen kinderen veel buiten en we maken veel uitstapjes. Wij houden een dagboekje bij met ontwikkelingen van uw kind.


Plaatsing in Engelstalige groepen is mogelijk. Ouders spelen een belangrijke rol en hebben inspraak via de oudervereniging.


Gezonde snacks, heerlijk biologisch eten, veel fruit (bij de prijs inbegrepen).