Naschoolse opvang Den Haag

Activiteiten voor binnen en buiten

Zoekt u een naschoolse opvang in Den Haag die uw kind regelmatig leuke activiteiten biedt? Hiervoor bent u bij House by the park aan het juiste adres. Als het weer het toelaat, dan gaan de leidsters van onze opvang met de kinderen naar het strand in Scheveningen of naar het Westbroekpark in Den Haag. Of we gaan naar de kinderboerderij. Op die manier besteden we naschoolse tijd educatief. Uw zoon of dochter zal het heerlijk hebben bij ons in Den Haag!

Naschoolse opvang Den Haag

Huiselijke naschoolse opvang in Den Haag

Het succes van onze naschoolse opvang is dat wij een hele huiselijke sfeer willen creëren. Hier kunnen kinderen zich veilig ontwikkelen. Om die reden werken we met kleine groepen. U kunt zelf bepalen of u uw zoon of dochter in een Nederlandstalige of Engelstalige naschoolse groep wilt plaatsen. Wel vragen we u om uw kroost minstens drie keer per week naar de opvang te brengen. Op die manier kan een hechte band met de leidsters uit Den Haag of Scheveningen ontstaan.

Lekker en gezond eten

Wij willen kinderen op onze opvang in Den Haag graag leren dat er meer lekkers is dan snoep of koek. Daarom bieden wij gratis naschoolse fruithapjes en gezonde snacks aan. Dit is bij de prijs van de opvang inbegrepen. Blijft uw kind incidenteel bij ons lunchen, dan zorgen wij voor een gezonde en warme maaltijd. Graag geven wij het goede voorbeeld in Den Haag en Scheveningen als het gaat om lekker en gezond eten.

Hierin onderscheiden we ons

Wij zijn niet de enige opvang in Den Haag. Dat beseffen wij ons ook heel goed. U kunt dus heel gemakkelijk voor een andere naschoolse opvang kiezen. Toch hopen we dat u dat niet doet. Want kiest u voor ons, dan profiteert u van:

  • Goed opgeleide en gediplomeerde leidsters met een verklaring van goed gedrag.
  • Onze opvang voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.
  • Plaatsing in Engelstalige groepen is mogelijk.
  • Wij houden een dagboekje bij met ontwikkelingen van uw kind.
  • Ouders spelen een belangrijke rol en hebben inspraak via de oudervereniging.

Wilt u eens komen kijken?

U stuurt uw kind natuurlijk niet zomaar naar een naschoolse opvang. Als ouder wilt u er vertrouwen in hebben dat uw zoon of dochter op een veilige plek is. Daarom nodigen we u graag uit om onze opvang in Den Haag eens te komen bekijken. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 070-4049750 of een e-mail sturen naar info@calmkid.nl. Wij zijn uw adres, wanneer u een naschoolse opvang in Den Haag nodig heeft!