Peuterspeelzaal Den Haag

Aandacht voor uw kind

Zoekt u een peuterspeelzaal in Den Haag, die verstand van zaken heeft? Dan zit u hiervoor goed bij House by the park. Wij zijn al 20 jaar een locatie voor kinderopvang in Den Haag en Scheveningen. Uniek aan ons is dat wij Engelstalige en Nederlandstalige groepen hebben. Ook besteden we veel aandacht aan gezonde voeding en stimuleren we bijvoorbeeld het eten van fruit. Dit doen we in kleine groepen, zodat er alle aandacht is voor uw kind op onze peuterspeelzaal.

Peuterspeelzaal Den Haag

Kleine groepen en huiselijke sfeer

Wij vinden dat ieder kind liefdevol behandeld moet worden. Daarom staan persoonlijk contact en vakkundige betrokkenheid bij ons voorop. Dit doen we in een stimulerende, huiselijke sfeer. Uw zoon of dochter voelt zich meteen thuis bij onze peuterspelzaal. We proberen de groepen dan ook klein te houden. Ook werken we met goed opgeleide leidsters die vast bij ons werken. U zult dan ook zelden tot nooit een uitzendkracht bij ons in Den Haag of Scheveningen zien.

Wij stimuleren gezonde voeding

Als peuterspeelzaal geven we graag het goede voorbeeld en proberen we onze peuters zo gezond mogelijk te laten eten. Onze kinderopvang is dan ook inclusief gezonde snacks, veel fruit en een lekkere biologische lunch. We hopen dat u deze manier van eten thuis ook doorzet. U kunt uw kind in Den Haag of Scheveningen bijvoorbeeld rozijnen of amandelen geven in plaats van koek of snoep. Samen zorgen we voor een gelukkig en gezond kind!

Daarom onze peuterspeelzaal in Den Haag

Wanneer u voor onze peuterspeelzaal in Den Haag kiest, dan maakt u een goede keuze voor uzelf en uw kinderen. Want u profiteert bij ons van het volgende:

  • Als ouder heeft u ook veel inspraak bij ons en we houden u goed op de hoogte.
  • We proberen zoveel mogelijk leuke activiteiten te ondernemen op de locatie in Den Haag.
  • De ontwikkeling van uw kind staat bij ons centraal en dit houden we scherp in het oog.
  • Onze peuterspeelzaal voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.
  • Als opvang zijn we heel internationaal georiënteerd, waardoor uw zoon of dochter vele culturen leert kennen.

Komt u eens kennismaken!

U laat uw zoon of dochter natuurlijk niet zomaar achter bij een peuterspeelzaal, of dit nu in Den Haag of Scheveningen is. We snappen dat u graag meer informatie wilt. U kunt hiervoor bellen naar 070-4049750 of u kunt een e-mail naar ons sturen: info@calmkid.nl. U bent van harte welkom om eens te komen kennismaken, met of zonder uw peuter. Voor een peuterspeelzaal in Den Haag die aandacht heeft voor uw kind zit u goed bij ons!