Spelenderwijs ontdekken

House by the park

Spelenderwijs ontdekken

Stimulering van de ontwikkeling

Voor de stimulering van de fijne motoriek beschikt House by the park over diverse materialen waarmee de kinderen kunnen bouwen, plakken, tekenen en dergelijke. Om de grove motorische ontwikkelingen te stimuleren zijn er fietsjes, een klim- en glijbaan, steppen, loopklossen en ballen in verschillende maten. Terwijl de kinderen leren om waar te nemen, te ordenen, te sorteren, en te experimenteren, wordt hun cognitieve en creatieve ontwikkeling gestimuleerd. Zij kunnen individueel, in groepsverband of met behulp van een pedagogische medewerker spelen met puzzels, blikjes, verf, lijm, papier- en vouwbladen, lapjes, klei, zand en water waardoor hun ruimtelijk inzicht en denkvermogen wordt geprikkeld. Door dit uiteenlopende aanbod van activiteiten en mogelijkheden tot vrije expressie leren de kinderen hun fantasie de vrije loop te laten.

bakken comme a la maison
park spelen

Pedagogisch verantwoord

Vanzelfsprekend zijn alle materialen en het speelgoed vanuit pedagogisch inzicht zorgvuldig gekozen. Dit wordt niet alleen op de dagopvang gedaan maar ook in groep van de buitenschoolse opvang (BSO). Dagelijks dansen en zingen de kinderen en wordt er door een pedagogisch medewerker voorgelezen aan de kinderen. De kinderen leren samen te werken in een groep en elkaar te helpen, wat de sociale ontwikkeling bevordert.

Dagboek voor ontwikkeling

Uw kind krijgt bij ons een eigen dagboekje mee. Hierin schrijven de leidsters over de ontwikkeling van uw zoon of dochter. Ook noteren zij bijzonderheden tijdens de opvang. Zelf kunt u in het boekje ook wensen of wijzigingen in de verzorging melden. Onze medewerkers zullen hier dan rekening mee houden bij het crèche bezoek.

Waarom House by the park

Wij zijn niet de enige kinderopvang in Den Haag of Scheveningen, maar wel uniek in ons concept: minimaal 3,4 of 5 dagen opvang in de week als enige in Den Haag. Dit zorgt voor continuïteit en stabiliteit voor de kinderen.
Dit zijn de voordelen als u voor ons kiest:


Prachtige locatie in Den Haag-Scheveningen. Vertrouwde omgeving, kleinschalig en huiselijk. Zo ontdek je de wereld veilig en vol vertrouwen.


Natuurlijke sociale ontwikkeling: samen met andere kinderen leer je spelenderwijs. Bij ons spelen kinderen veel buiten en we maken veel uitstapjes.


Vrije keuze uit Nederlandstalige of Engelstalige groepen (expatgroepen). Tweetalige kinderopvang is al jaren ons handelsmerk, niet alleen voor expats in Den Haag.


Gezonde warme lunch, heerlijk biologisch eten, veel fruit.