Tussenschoolse opvang Den Haag

Opvang voor ieder kind

Werkt u overdag en wilt u graag tussenschoolse opvang in Den Haag voor uw zoon of dochter? Dan kunnen wij van House by the park u helpen. Al meer dan 20 jaar zijn wij hét adres voor opvang in Den Haag en Scheveningen. Uniek aan onze aanpak is dat we Engelstalige en Nederlandstalige groepen hebben. Ook bieden we een gezonde en warme lunch aan. En komt uw kind ook naar de buitenschoolse opvang, dan verzorgen we vele leuke activiteiten. Dat wil toch ieder kind?

Tussenschoolse opvang Den Haag

Over onze tussenschoolse opvang in Den Haag

Onze opvang in Den Haag werkt al jaren met bepaalde regels. We zetten er hieronder een aantal op een rij, zodat u weet wat u in Den Haag mag verwachten van onze tussenschoolse opvang:

  • Wij brengen kinderen normen en waarden bij, zoals respect hebben voor anderen.
  • In principe werken we met vaste leidsters en dus vaste gezichten voor uw kind.
  • Onze opvang verzorgt een gezonde lunch (bij de prijs inbegrepen).
  • Indien mogelijk verzorgen we tussenschoolse activiteiten als lezen, knutselen en zingen.
  • We zien uw kroost graag minimaal 3 dagen per week voor een goede hechting.

Partners met diverse scholen

Onze ervaren en goed opgeleide leidsters van de tussenschoolse opvang zorgen ervoor dat uw zoon of dochter op tijd opgehaald wordt op school. En uiteraard brengen wij na de tussenschoolse kinderopvang uw kind ook weer terug. Hiervoor hebben we samenwerkingsverbanden afgesloten met bepaalde scholen in Den Haag.

Daarom komt uw kind graag bij ons

Wij zijn niet de enige opvang in Den Haag of Scheveningen bij wie u terechtkunt voor tussenschoolse opvang. U heeft een ruime keuze. Toch denken we dat uw kind graag bij ons komt, want wij bieden net dat beetje meer:

  • Zo geven we altijd gezonde snacks en lunches aan onze kinderen.
  • We hebben Engelstalige en Nederlandstalige groepen in Den Haag.
  • Er vinden regelmatige uitstapjes plaats in onze opvang, bijvoorbeeld naar het strand in Scheveningen.
  • Onze actieve oudervereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten.
  • Dankzij de huiselijke sfeer voelt uw kroost zich onmiddellijk thuis bij ons.

Zijn wij uw adres in Den Haag?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze opvang in Den Haag? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van tussenschoolse kinderopvang? Dan kunt u contact met ons opnemen en we helpen u graag verder. U kunt bellen naar 070-4049750 om ons persoonlijk te spreken. Liever een mail sturen? Dan kan dat naar info@calmkid.nl. Gaat uw zoon of dochter binnenkort naar onze tussenschoolse opvang in Den Haag?