Vakanties

COMME A LA MAISON

Vakanties

Breng de schoolvakantie door bij Comme a la Maison

Comme a la Maison biedt ook opvang tijdens de schoolvakanties van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 18:10. U kunt uw kinderen toevertrouwen aan ons tijdens de vakanties!

De BSO groep kan het hele jaar door, met uitzondering van officiële feestdagen, terecht bij Comme a la Maison.
Ook tijdens marge/studiedagen op basisschool het Volle Leven zijn de kinderen van harte welkom bij ons!

speeltuin schommel
verven bij house by the park

Activiteiten

Tijdens de schoolvakanties, hebben we meer tijd voor outdoor-activiteiten zoals een bezoek aan het park, het strand, kinderboerderij etc. We kunnen zelfs uitstapjes naar musea en Sea Life organiseren. Uiteraard blijven we werken aan vernieuwende activiteiten en creatieve maandelijkse thema’s.

Uw kind op de eerste plaats

Onze buitenschoolse opvang streeft een niveau en kwaliteit na die gelijkwaardig is aan die van de internationale scholen in Den Haag. Onze begeleiders zijn ervaren en gemotiveerd; ze zetten de ontwikkeling van uw kind op de eerste plaats!

Waarom Comme a la maison

Wij zijn niet de enige buitenschoolse opvang in Den Haag of Scheveningen, maar wel uniek in ons concept: minimaal 3 dagen opvang in de week als enige in Den Haag. Dit zorgt voor continuïteit en stabiliteit voor de kinderen.
Dit zijn de voordelen als u voor ons kiest:


Prachtige locatie in Den Haag-Scheveningen. Vertrouwde omgeving, kleinschalig en huiselijk. Zo ontdek je de wereld veilig en vol vertrouwen.


Natuurlijke sociale ontwikkeling: samen met andere kinderen leer je spelenderwijs. Bij ons spelen kinderen veel buiten en we maken veel uitstapjes. Ook bieden wij ruimte voor het maken van huiswerk en/of opdrachten.


Onze half-Engels, half-Franse BSO groep bestaat uit kinderen van 3 tot 11 jaar en is geschikt voor maximaal 9 kinderen. Wij zijn heel internationaal georiënteerd, onze kinderen komen uit veel verschillende landen. Wij werken met vaste leidsters, en geen uitzendkrachten.


Gezonde snacks, heerlijk biologisch eten, veel fruit (bij de prijs inbegrepen).