Voorschoolse opvang Den Haag

Unieke en flexibele kinderopvang

Wij van House by the park bieden voorschoolse opvang in Den Haag en Scheveningen vanaf 7.10 uur. Dit doen we bij voorkeur minimaal drie dagen per week, zodat uw kind een goede band kan opbouwen met de leidsters van onze voorschoolse opvang. Een incidentele extra dag is in overleg geen probleem. Wilt u naast voorschoolse ook tussenschoolse of naschoolse opvang, dan is dat geen probleem. Ontdek snel onze unieke kinderopvang in Den Haag!

Voorschoolse opvang Den Haag

Huiselijke sfeer in de ochtend

Voor ons is het belangrijk om een veilige en ontspannen sfeer te creëren op onze opvang in Den Haag. Wij werken daarom met kleine groepen. U kunt aangeven of u uw zoon of dochter in een Nederlandstalige of Engelstalige voorschoolse groep wilt plaatsen. Ook hebben we vaste leidsters en werken we niet met oproepkrachten om stabiliteit en continuïteit te garanderen.

Dagboekje voor ouders

Als voorschoolse opvang vinden we het belangrijk om ouders goed te informeren over de ontwikkeling van hun kind. Hier is in de drukte van de dag vaak niet altijd tijd voorop onze opvang in Den Haag. Daarom vullen wij op de opvang een dagboekje in. U kunt zelf ook bijzondere gebeurtenissen of veranderingen in de opvoeding noteren. Onze medewerkers zullen hier dan rekening mee houden in Den Haag.

Kies voor ruim 20 jaar ervaring

Inmiddels hebben wel al ruim 20 jaar ervaring als opvang in Den Haag. U weet daardoor zeker dat uw kinderen bij ons in goede handen zijn. Toch is dat niet de enige reden waarom u moet kiezen voor onze voorschoolse opvang:

  • Al onze leidsters uit Den Haag en Scheveningen hebben een verklaring van goed gedrag.
  • We doen regelmatig leuke uitjes, zoals naar het strand in Scheveningen.
  • We hebben een actieve oudervereniging die regelmatig activiteiten organiseert.
  • Onze opvang is internationaal georiënteerd met Engelstalige en Nederlandstalige opdrachten.

Onze voorschoolse opvang in Den Haag?

U wilt uw zoon of dochter natuurlijk wel naar een betrouwbare en prettige opvang in Den Haag of Scheveningen brengen. Kom daarom gerust eens sfeer proeven en kennismaken met onze voorschoolse kinderopvang. We vertellen u graag meer. Dat kan telefonisch op 070-4049750 of door een e-mail te sturen naar info@calmkid.nl. We kunnen daarin een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op onze voorschoolse opvang in Den Haag.